Casa Nova

UitzichtVakantiehuisje

In Casa Nova vindt u een grote woonkamer met een open zijkamer, een eetkeuken met terras, een flinke slaapkamer, douche/wc, alles op één verdieping. Een kleine slaapkamer heeft een aparte ingang via een buitentrap en grote terrassen.pruimenterras3

De keuken heeft openslaande deuren naar een mooi terras. In de slaapkamer staan twee eenpersoonsbedden (80 x 200) tegen elkaar aangeschoven met dekmatras. Er is een uitklapbaar baby/peuterbedje. In de woonkamer staat een slaapbank (140 x 200). In de keuken is stromend koud en warm water, een koelkast en een fornuis met oven. De douche/toiletruimte heeft een boiler voor warm water. Er is ook een wasmachine. Verder is er alles wat men nodig heeft voor vier personen (en met wat schuiven ook zes). In het bovenkamertje staan twee eenpersoonsbedden. De woonkamer is goed koel te houden, in de slaapkamer staat een ventilator. In mei en september moet ‘s avonds gewoonlijk de houtkachel aangemaakt worden. Van oktober tot april zeker. Er is een elektrisch kacheltje en een petroleumkachel.

Wifi komt beschikbaar binnenkort, maar met beperking op gygabytes.

Het is een veilig huis voor peuters: de terrassen van het huis zijn goed omheind en in huis is er slechts klein niveauverschil tussen de kamers. De kleine slaapkamer boven is niet geschikt voor heel jonge kinderen, omdat die alleen via een buitentrap bereikbaar is.

Er is een parkeerplaats bij het huis, achter een afsluitbare poort.

selwoonkamerhuis2

selslaapkamerDSC04661

terraseettafel2

Periode Bedrag Weekperiode
Hoogseizoen €550,- per week Zaterdag tot zaterdag
[juli-augustus]
Juni €450,- per week Zaterdag tot zaterdag
Mei €400,- per week Zaterdag tot zaterdag
September €350,- per week Zaterdag tot zaterdag
Oktober t/m april €250,- per week Zaterdag tot zaterdag

Verder in overleg
Werkster (indien gewenst): €40,- per keer